Mobilitzacions

STEPV dona suport a la concentració del professorat de dibuix

L’Associació Valenciana de Professorat de Dibuix ha convocat per a divendres 9 de juliol una concentració a la Plaça de l’Ajuntament de València

dimecres 07 juliol 2021 18:10 h

L’Associació manifesta que l’assignatura de plàstica torna a trobar-se en perill, ja que la nova llei d’educació, la LOMLOE, no reconeix la importància que realment té la educació plàstica per a tot l’alumnat. És per això que l’Associació ha iniciat una campanya per tal de donar visibilitat a la plàstica com a matèria fonamental i reivindicar la seua presència inqüestionable.

L’Associació ha publicat un manifest reivindicatiu

L’Associació ha publicat un manifest reivindicatiu, que podeu trobar en aquest enllaç
Igualment, ha convocat una concentració el proper divendres 9 de juliol a les 10 hores a la Plaça de l’Ajuntament de València.

STEPV dona suport a les reivindicacions i mobilitzacions del col·lectiu i assistirà a la concentració del pròxim divendres.

 

Etiquetat com a

lomloe concentració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR