Condicions laborals

STEPV demana més concreció sobre les condicions del curs que ve

El Sindicat ha sol·licitat una reunió urgent per abordar l’increment de plantilla que necessitaran els centres educatius. També falten per negociar els plans de contingència

dimecres 22 juliol 2020 17:20 h

STEPV ha llançat una enquesta als centres educatius per conéixer les necessitats d’increment de plantilla de cada centre per a fer front al curs que ve. La Conselleria d’Educació va demanar a cada centre quines necessitats d’espais i de plantilla tenien per poder posar en marxa el curs que ve d’acord amb l’organització proposada (grups bombolla, àmbits, alternança de grups, etc.). El Sindicat ha llançat l’enquesta per conéixer de primera mà les demandes dels centres i defensar-les davant la Conselleria d’Educació.

STEPV ha llançat una enquesta als centres educatius per conéixer les necessitats d’increment de plantilla

És per això que el Sindicat ha demanat una reunió urgent perquè la Conselleria explique els increments de plantilla previstos, tot i que sabem que encara s’està treballant, però així i tot cal una concreció el més prompte possible per part de la Conselleria ja que ens trobem a pocs dies del mes d’agost. A més, encara no s’han tractat en els comitès de seguretat i salut laboral els plans de contingència que els centres necessiten conéixer de forma immediata per organitzar el curs que ve, que començarà el 7 de setembre.
El Sindicat vol recordar el compromís de la Conselleria amb els sindicats signants de l’acord de 6 de juliol sobre l’organització del curs 2020/21 i la reducció de l’horari lectiu del professorat, segons el qual es treballaran les previsions organitzatives per al curs que ve però també l’increment de plantilla previst, fet que encara no ha tingut lloc.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR