Condicions laborals

STEPV demana la convocatòria immediata de la Junta de Portaveus

El Sindicat posa en marxa una campanya per a reclamar la negociació de diferents temes, dins la campanya “Reforcem l’Educació”

Cartell de la campanya que arribarà als centres educatius en febrer

dilluns 07 febrer 2022 12:56 h

El Sindicat demana la convocatòria de la Junta de Portaveus a la qual es va comprometre el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, el passat 20 de gener en la Mesa Sectorial, després que hi assistira a instàncies de STEPV per abordar sobre la situació dels centres educatius.

Han passat dues setmanes i no s’ha convocat aquesta Junta de Portaveus, en la qual, segons es va comprometre Soler, es revisarien els temes pendents de negociació i se’n prioritzarien els que s’acordaren.
Per al Sindicat, cal prioritzar i negociar immediatament una reducció de les ràtios en totes les etapes educatives, la negociació de les plantilles docents, prevista en el calendari de negociació d’aquest curs, la reducció de la burocràcia (no només puntualment sinó de forma estructural i la millora de les condicions laborals del professorat (retribucions, permís Covid, etc.).
És per això que STEPV ha iniciat aquesta campanya en els centres educatius, dins la campanya “Reforcem l’Educació”, per a eixigir la negociació d’aquests temes.

Descarrega’t ací el full volant de la campanya


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR