Mobilitzacions

STEPV crida a la Vaga General a l’ensenyament

Estan previstes accions arreu del País Valencià durant la jornada

dimecres 23 octubre 2013 13:41 h

El Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià – Intersindical Valenciana (STEPV), sindicat majoritari a l’ensenyament, crida al conjunt de les treballadores i treballadors dels centres docents i a la comunicat educativa a secundar la vaga estatal covocada per al dia 24 d’octubre.

La vaga abasta abasta tots els funcionariat i treballadores i treballadors dependents de totes les Administracions Educatives, i de les Universitats, tant al PAS laboral, PAS funcionari PDI laboral i PDI funcionari, igualment afecta tots els treballadores i treballadors docents i no docents de l'ensenyament sostingut total o parcialment amb fons públics, monitors de menjador i altres activitats en centres públics i privats concertats, personal d'atenció educativa o assistencial externalitzat, personal de les escoles dependents de l'administració local, i personal de titularitat municipal, amb servei externalitzat.
STEPV ha convocat la vaga per:
- La retirada del projecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) que ha presentat el Ministeri d’Educació.
- La paralització i revocació de les reformes i retallades que a l’àmbit de l’Educació s’han aprovat pels governs espanyol i valencià que estan suposant un greu deterioriorament de la qualitat educativa i una agressió sense precedents cap als drets de les treballadores i els treballadors de l’educació.
- La revocació de l’acord de 3 d’abril de 2013 sobre provisió de llocs de treball en règim d’interinitat signat per la Conselleria d’Educació i determinats sindicats. En eixe sentit, es reivindica el manteniment de l’acord de novembre de 2010.
- Que el valencià siga la llengua vehicular del sistema educatiu valencià.

Les accions previstes per al dia de vaga són:
Piquets Informatius.
Els piquets informatius es concentraran als centres de treball entre les 8:00 i les 10:00 hores.
Matí. Concentracions – Manifestacions.
En moltes localitats es realitzaran accions pel matí el dia de la vaga i confluiran a la vesprada en tres grans manifestacions a València, Alacant i Castelló.
DÉNIA Manifestació 11:00h. Plaça Arxiduc Carles (dels autobusos).
BENIDORM Concentració 11:30h. Pl. Hispanitat (triangular).
ELX 11:00h. Concentració a l'Ajuntament. A continuació, manifestació a la Universitat on se celebrarà assemblea i lectura de manifest unitari contra les retalles i la LOMQE.
ORIHUELA Glorieta Gabriel Miró: tallers, jocs, activitats diverses. 12:30h. Manifestació pels carrers de la ciutat.

PORT SAGUNT 10:00h. Manifestació des de l'Alameda, Avd. 9 d’Octubre, c/ Virgen de los Dolores, Av. Camp de Morvedre, Centre Cívic.
XIRIVELLA Manifestació a les 12h (plaça de la Constitució)
GANDIA Concentració a les 12h (Plaça Major)
TORRENT Manifestació a les 12h (Ajuntament)
REQUENA Manifestació a les 11:30h (Pl. dels Patos)
AYORA Manifestació. IES Fernando III. 10h.
VALÈNCIA Benimaclet: Concentració a les 10h en la Plaça de Benimaclet. Marítim: cercavila a les 9:30h des de l'IES Isabel de Villena. Facultats: Manifestació que s'iniciarà a Facultat Gª – Història. 12 hores.

VINARÒS 11:00h. P. Ajuntament. Concentració Popular: escrivim la nostra història.
CASTELLÓ 10:30h concentració a la plaça M.Agustina.

Vesprada. Manifestacions
València. Plaça Sant Agustí. 18:30 hores
Castelló. Plaça Mª Agustina. 18:30 hores.
Alacant. IES Jorge Juan. 18:30 hores.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR