STEPV convoca concentració dilluns 5 d’agost a la Conselleria d’Educació

El Sindicat exigeix a la Conselleria solucions per al professorat interí que no han obtingut vacant per efecte de les oposicions massives o per qualsevol altra circumstància, com l’exigència del B2 d’anglés

divendres 02 agost 2019 16:49 h

La Conselleria d’Educació acaba de publicar les adjudicacions d’inici de curs del professorat funcionari de carrera, en pràctiques i interí. Com ja venia anunciant el Sindicat, molts docents de secundària amb anys de serveis s’han quedat sense plaça per efecte de les oposicions o per l’exigència de requisits com el B2 d’anglés.

El Sindicat exigeix una solució a la Conselleria per a aquest col·lectiu

És per això que STEPV ha convocat una concentració dilluns 5 d’agost a les 11h a la Conselleria d’Educació a València. El Sindicat exigeix una solució a la Conselleria per a aquest col·lectiu, que porta anys prestant serveis a l’administració i ara es veuen engreixant les llistes de l’atur.
El Sindicat ja va advertir, quan la Conselleria va anunciar la convocatòria d’oposicions massives en juliol de 2017 que aquesta situació es podria produir i, efectivament, s’acaba de produir.

Etiquetat com a

concentració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR