Mobilitzacions

STEPV, AFID i CPI convoquen concentracions-assemblea de professorat interí

Dijous 16 d’octubre a les 18h en les Direccions Territorials de València, Alacant i Castelló

Cartell de convocatòria

STEPV

dilluns 13 octubre 2014 18:00 h

El professorat interí ha estat, novament, castigat aquest inici de curs. Més d’un miler d’aquests docents no han cobrat la nòmina pels problemes endèmics de personal en les direccions territorials, especialment a Alacant.

Durant les concentracions es realitzaran assemblees per a tractar diferents temes

Per això, i per continuar reivindicant els drets del professorat interí, la retirada de l’acord de professorat interí de 2013 i la recuperació de tot el professorat acomiadat des de 2010, STEPV, AFID i la Coordinadora de Professorat Interí han convocat concentracions dijous 16 d’octubre a les direccions territorials d’educació d’Alacant (Carratalà, 47), València (Gregorio Gea, 14) i Castelló (Av. del Mar, 23) a les 18h.
Durant les concentracions es realitzaran assemblees per a tractar els temes següents: informació sobre les reunions amb els partits polítics de l’oposició sobre la seua postura davant l’acord d’interins; Situació dels recursos judicials contra l’acord de 2013; com afectarà les oposicions de 2015 al professorat que encara no ha sigut rebaremat; propostes de mobilització; mesures de pressió per cobrar la nòmina de setembre.

Descarrega’t ací el cartell de convocatòria

Etiquetat com a

retallades concentració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR