Polítiques educatives

STEPV-IV aprova una resolució al XIII Congrés per a donar suport al programa SKOLAE de Navarra

L’STEPV – Intersindical Valenciana vol mostrar el seu suport i solidaritat al pla de coeducació SKOLAE de l’ensenyament de Navarra, així com a les seues redactores i docents citades a declarar a l’audiència de Pamplona el proper 14 de juny.

XIII Congrés d'STEPV

dimecres 12 juny 2019 09:54 h

Des del Sindicat sempre hem reivindicat que la coeducació és l’instrument per a analitzar la realitat des d’una perspectiva de gènere i hem utilitzat totes les estratègies al nostre abast perquè aquesta s’implantara en tots els centres escolars, tot entenent que la pedagogia feminista ha de ser un eix vertebrador de l’educació.

Alcossebre, 9 de juny de 2019

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR