Mobilitzacions

Per la transparència dels concerts educatius i pel manteniment dels llocs de treball

Avui a les portes de la Conselleria d’Educació s’han concentrat els sindicats dels sector de la concertada. Aquesta concentració ve motivada per una manca de transpariència en els concerts educatius i per una reivindicació explícita dels sindicats pel manteniment de llocs de treball en els centres concertats.

dimarts 22 juliol 2014 18:09 h

STEPV porta des de fa tres anys denunciant les contínues retallades d’unitats en centres concertats, encara que aquestes retallades no són tant quantioses com en l’ensenyament públic, la veritat és que en el nostre sector la supressió d’unitats es tradueix en reduccions de jornada forçoses i en el pitjor dels casos en acomiadaments directes de docents.

STEPV porta temps reivindicat una negociació clara i transparent dels concerts

STEPV porta temps reivindicat una negociació clara i transparent dels concerts, cada any es repeteix la mateixa dinàmica per part de la Conselleria. L’Administració demostra així la manca de respecte cap el nostre sector al no tindre la voluntat de negociar obertament amb totes les organitzacions sindicals un tema tan important com aquest, resolent de manera unilateral la resolució dels mateixos de cara el curs que ve.

A més i en relació directa amb els concerts, la Conselleria fa quatre mesos va prometre als sindicats de la privada concertada convocar-nos per a una reunió abans de la finalització del curs per poder així continuar en la negociació del punt 10 de l’Acord del 96 sobre la Implantació de la Reforma Educativa en la Concertada. Aquest punt tracta sobre la RECOL·LOCACIÓ de docents en altres centres concertats com a conseqüència de la supressió d’unitats en els seus centres d’origen.

Nosaltres pensem que mentre no es tanque la nova reformulació d’aquest punt estarem any rere any a expenses del que la Conselleria de manera opaca resolga.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR