Plantilles docents

Noves informacions sobre recol·locació

dimecres 10 abril 2013 13:40 h

Conselleria ha proporcionat aquesta informació al Sindicat, davant les nombroses consultes rebudes aquest matí:

  1. Les dades d’antiguitat que han donat són les que té enregistrades personal.
  2. Si algu ha canviat d’especialitat dins del centre, la dada proporcionada és la de l’ultima especialitat. Cal, per tant, que des del centre comproven la data d’entrada al centre.
  3. L’antiguitat efectiva de serveis al cos no està. Si algu s’ha demanat excedencia voluntaria, no està contemplat en la informació donada per la Conselleria. En cas d dubte, cal telefonar a la Direcció territorial.
  • En cas que algun centre haja tingut problemes per a enregistrar les dades per qualsevol motiu i haja hagut alguna incidència en el procés (demostrar l’antiguitat d’algun docent, per exemple), no cal enviar avui la informació. Es pot enviar els pròxims dies una vegada s’han subsanat totes les incidències.

  • Comentaris

    Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

    Comenta

    Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


    • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
    • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
    • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
    • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
    • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
    • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

    TAMBÉ ET POT INTERESSAR