Mesa sectorial sobre la convocatòria d’oposicions de càtedres de música

També s’ha negociat una resolució sobre diversos supòsits de no convivència dels progenitors per motius de separació, divorci, ruptura de parelles de fet o situacions anàlogues.

dijous 17 gener 2019 14:49 h

Aquest matí ha tingut lloc la mesa sectorial per a tractar la resolució sobre diversos supòsits de no convivència dels progenitors les oposicions de secundària, catedràtics de música i arts escèniques i secundària. Tanmateix, no s’ha abordat la convocatòria de secundària perquè el director General de Personal ha hagut de marxar de la Mesa Sectorial perquè tenia Mesa General de Funció Pública i aquest tema s’ajorna a la Mesa de dijous que ve.

STEPV ha estat molt crític amb el canvi proposat per l’ISEA quant als requisits per a demostrar la tutel·la de les investigacion

Quant al primer punt, STEPV ha valorat positivament que es regulen els supòsits que es generen en els centres educatius amb l’alumat en casos en què les persones progenitores no conviuen junts. STEPV proposat, per a millorar la normativa, una formació específica per a inspecció educativa sobre aquests casos, també per al professorat i els equips directius i que l’administració establisca un gabinet específic per assessorar les direccions dels centres en cas de conflicte i evitar denúncies innecessàries a les direccions dels centres.
Quant a la negociació de la convocatòria d’oposicions, queda pendent per a la setmana que ve la resposta de la Conselleria a les propostes de STEPV traslladades en la Mesa Sectorial de la mesa anterior del 20 de desembre.
Quant a la convocatòria de música i arts escèniques, que s’ha negociat amb l’ISEA, en què només s’oferta l’especialitat de Repertori amb piano per a instrument, STEPV ha estat molt crític amb el canvi proposat per l’ISEA quant als requisits per a demostrar la tutel·la de les investigacions, que s’han modificat respecte a les oposicions de 2016. L’ISEA ha decidit que el DEA i els màsters que habiliten per a la investigació educativa ja no serveixen. A més, enguany han de fer una prova pràctica en què han de demostrar la seua capacitat per a la tutel•la de les investigacions, fet que en la convocatòria anterior no existia. El Sindicat ha criticat que no es pot modificar els requisits d’una convocatòria a una altra sense donar temps a les potencials persones aspirants a formar-se, perquè sinó seran excloses de la convocatòria el mateix dia en què es presenten, fet que STEPV considera que és una barbaritat, ja que no se sabrà exactament quines titulacions serveixen per a demostrar la capacitat de tutel·la de les investigacions i, per això, el Sindicat ha proposat que es mantinga com estava la redacció de les oposicions anteriors en aquest apartat. El Director de l’ISEA ha contestat que estudiarà la proposta de STEPV.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR