Condicions laborals

La Conselleria força que es recupere el màxim d’alumnat per aula

El Sindicat convocarà accions de protesta el pròxim 1 de juliol, a les 11h, a la Conselleria d’Educació

Cartell de la concentració de l'1 de juliol

dilluns 21 juny 2021 11:59 h

El pas del 1,5 a 1,2 metres entre alumne com a distància de seguretat per al curs que ve finalment farà que es recuperen les ràtios anteriors a la covid en les aules ja que hi ha centres que han rebut instruccions de no comptar ni la taula del professorat ni els armaris o fins i tot les portes d’eixida.

STEPV es reunirà demà amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, i li demanaran que rectifiquen

D’aquesta manera, hi haurà més alumnat per aula que el que realment cabria si es calculara tenint en compte tots aquests elements.
STEPV s’oposa a l’increment de la ràtio per al curs que ve i exigeix que es mantinga la ràtio actual i el nombre de professorat contractat per a fer front a la covid aquest curs, ja que és un professorat necessari (abans i ara) per al sistema educatiu. A ràtios més altes, caldrà menys professorat per atendre’l. Igualment, el Sindicat ha iniciat una campanya, sota el lema «Reforcem l’educació», en la qual s’exigeix la negociació de les ràtios i les plantilles docents, entre altres.
El Sindicat convoca concentracions el pròxim dijous 1 de juliol, a la Conselleria d’Educació com a senyal de protesta per aquesta manipulació burda de les pròpies mesures adoptades per l’administració per recuperar les ràtios anteriors i retallar la plantilla de professorat.
Representants de STEPV es reuniran demà amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, i li demanaran que rectifiquen, mantinguen les ràtios actuals i el professorat extra d’aquest curs i es convoquen les meses sectorials corresponents per obrir la negociació de la normativa de plantilles, retallada per l’anterior govern del PP, que encara s’aplica.

Etiquetat com a

condicions laborals

Comentaris

MCH

21 juny 2021 / 18:41 h

Ja era d’ esperar, i la reducció horaria en primària estan diguent que serà a l’hora de pati. Em direu 1/2 h , cuatre dies , que se queda en menys, per a qué dona? Som l’únic col•lectiu de treballadors que no té dret a esmorzar. Les hores que hem fet aquest any, anant a alçar persoanes 10’ abans, ( matí i vesprada) eixint també 10’ després…al llarg de l’any són molts minuts…Però clar això no es veu…


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR