Professorat interí

La conselleria desestima el recurs del professorat interí contra l’acomiadament al juny

STEPV anima a presentar el contenciós administratiu contra la resolució de la conselleria.

Acampada del professorat interí al juliol

dilluns 05 novembre 2012 18:17 h

El DOCV d’avui ha publicat una resolució de la Conselleria d’Educació que desestima els recursos d’alçada que desenes de docents interins van presentar de forma individual contra el decret llei 1/2012 que acomiada tot el professorat interí el 30 de juny, encara que el nomenament siga fins al 31 d’agost, fet que modifica les condicions laborals d’aquest professorat.

S’han modificat les condicions laborals del professorat interí amb el curs començat i sense cap negociació prèvia

La conselleria argumenta la legitimitat de la fórmula del decret llei com a manera de modificar les condicions laborals d’aquest professorat, així com en el context econòmic excepcional que “exigeixen un esforç addicional d’austeritat en el conjunt de les administracions públiques”.
STEPV, per contra, entén que s’han modificat les condicions laborals del professorat interí amb el curs començat i sense cap negociació prèvia, i que la crisi econòmica no l’ha creat el professorat i, per tant, les retallades salarials o de qualsevol altre tipus no estan justificades de cap manera. A més, és precisament en aquest temps de crisi que cal fomentar l’ocupació –i més encara per part de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació– i no enviar el professorat al carrer.
Per això, el sindicat anima el professorat interí a continuar amb el procés i presentar el corresponent recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR