VI Conveni

Informació Conveni VI de concertada

El VI conveni de l’ensenyament concertat es va signar el 19 de juny.

divendres 21 juny 2013 08:21 h

Com sabeu el Conveni VI de concertada es va signar ahir dia 19 de juny pels sindicats FSIE, USO i UGT.

STEPV de concertada ha vingut anunciant durant tot l’any, mitjançant circulars i assemblees, les condicions d’empitjorament salarial i laboral al qual ens aboca aquest Conveni.

Estem preparant una valoració que aparega a la web i a l’Allioli de juny del nostre sindicat, on expliquem els punts més problemàtics del conveni VI.

A més, estem preparant un document comparatiu on apareixerà amb detall el pros i contres del Conveni VI en comparació amb l’anterior Conveni V. Aquest document comparatiu apareixerà a la guia d’inici de concertada de juliol, que us arribarà a casa i als centres a partir de setembre.

Documents
VI conveni de l’ensenyament privat concertat
Esquema dels permisos i llicències del VI Conveni

Etiquetat com a

vi conveni

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR