Mobilitzacions

El 23 d’octubre estan convocades manifestacions unitàries contra la LOMQE i les retallades

STEPV considera necessari un canvi de polítiques educatives

Un moment de la manifestació del passat 18 de setembre.

dimecres 15 octubre 2014 11:35 h

El proper dijous 23 d’octubre estan convocades mobilitzacions unitàries contra la LOMQE i contra les retallades a l’educació. Una vegada més la Comunitat Educativa valenciana tornarà a eixir al carrer per fer palés el seu rebuig a les polítiques educatives dels governs de Rajoy i de Fabra. Unes polítiques que són una continua agressió a la nostra escola, a la nostra llengua i al dret universal a l’educació. Les polítiques dels governs espanyol i valencià estan suposant: aplicació de la LOMQE, retallades en tots els àmbits, destrucció de l’ocupació, empitjorament de les condicions laborals, acomiadament del personal interi, manca de negociació real i efectiva, reducció de la despesa en l’ensenyament públic…

Les mobilitzacions unitàries han de ser impulsades i convocades per organizacions que compartim la necessitat d’un canvi real

Per això, el dia 23 d’octubre es faran manifestacions a Alacant (c/Carratalà, 47) i València (Plaça de Sant Agustí) a les 18:30 hores. A Castelló encara no està decidit si en faran o no.

Des de l’STEPV considerem que aquestes mobilitzacions unitàries han de ser impulsades i convocades per totes les organizacions que compartim la necessitat d’un canvi real en materia educativa al nostre país. El Sindicat afirma que tant el personal que treballa al sector educatiu com la resta de la Comunitat Educativa n’éstan farts de les polítiques de Wert i Català i aposten per altres polítiques afavoridores d’una educació a totes i tots.

Finalment, des de l’STEPV es fa una crida a totes les organitzacions socials, sindicals i polítiques valencianes a participar activament en les manifestacions unitàries convocades.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR