Meses de negociació

Convocatòria d’assemblees sobre atenció inclusiva

La conselleria ha presentat un esborrany de decret d’atenció inclusiva que està pendent de negociació en la mesa a petició sindical.

dilluns 25 juny 2012 18:45 h

Com sabeu, la conselleria ha presentat un esborrany de decret d’atenció inclusiva que finalment no es va negociar en la reunió de la mesa a petició sindical. En principi, al començament del juliol, celebrarem una reunió amb Educació per crear un grup de treball (com vam sol·licitar els sindicats) i pactar el calendari de negociació.
STEPV vol que l’afiliació interessada participe en la negociació d’aquest decret tan important i, per això, convoquem assemblees per preparar grups de treball i començar a treballar el document.
Per això, convoquem les assemblees següents:

Dijous, 28 de juny
  • Alacant: 17.30 h, seu del sindicat (Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5, 12)
  • Castelló: 18 h, seu del sindicat (Marqués de Valverde, 8)
  • València: 17.30 h, seu del sindicat (Juan de Mena, 18, baixos)
Ordre del dia

1. Constitució del grup de treball d’STEPV sobre el decret d’atenció inclusiva i primer intercanvi d’impressions sobre el document.

Descarrega’t l’esborrany del decret d’atenció inclusiva.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR