Condicions laborals

Conselleria establirà les proves de certificació a les EOI a setembre només per a alumnat oficial

STEPV vincula la convocatòria de setembre d’aquestes proves a una millora de les condicions laborals del professorat d’EOI

dimarts 23 febrer 2016 19:25 h

Dimarts 23 de febrer, la Conselleria d’Educació s’ha reunit amb els sindicats per tal d’informar-los sobre la implantació de la convocatòria de setembre en les proves de certificació de 2016.

Cal la negociació d’altres aspectes, com la millora de les infraestructures, la dotació de personal administratiu, etc

Aquesta segona convocatòria serà, enguany, només per a l’alumnat oficial, ja que tenen la voluntat d’ampliar-ho a l’alumnat lliure més endavant. També han informat que la matriculació s’obrirà la setmana que ve (falta concretar la data) i es tancarà el 13 de març.
STEPV ha plantejat que tot i estar d’acord amb que hi hagen dues convocatòries per a aquestes proves, la implantació de setembre només pot estar vinculada al desenvolupament d’una sèrie de millores en les condicions laborals del professorat, i més concretament, a la desaparició del cinquè grup. De no ser així, la prova de setembre suposarà un nou augment de la càrrega de treball per al professorat.
D’altra banda, no queden clars aspectes fonamentals com quan es podran decidir els horaris del professorat, quan començarà i acabarà el curs escolar, quines seran les proves que es gastaran per a eixa convocatòria i si aquestes es podran pilotar o no.
A més, el fet de que aquesta convocatòria siga només per a l’alumnat oficial implica un greuge comparatiu amb la resta d’alumnat lliure, ja que no només no ha aconseguit plaça en les escoles, sinó que ha de pagar les taxes d’examen i tindrà una única convocatòria.
Per tot açò, la delegació de STEPV ha plantejat postposar la implantació de la convocatòria de setembre i negociar amb la Conselleria la igualtat de condicions per a tot l’alumnat en l’accés a aquestes proves i la millora de les condicions laborals del professorat de les EOI.
A més, STEPV ha sol·licitat la negociació d’altres aspectes que afecten les EOI, com la millora de les infraestructures, la dotació de personal administratiu, la regulació dels aularis, etc.
STEPV convocarà assemblees pròximament per tal d’informar sobre aquesta proposta i acordar les accions que es consideren adients per a millorar les condicions laborals del professorat i la regulació de les proves de certificació de la forma més convenient.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR