Meses de negociació

Conselleria ajorna la negociació de la jornada continuada

No ha donat explicacions de l’ajornament

dimarts 25 març 2014 13:40 h

Com sabeu, demà estava previst negociar una resolució sobre la jornada continuada (el document el podeu descarregar en la web principal, apartat Meses de negociació. La Conselleria ha enviat un fax aquest matí en què comunica que aquest punt no es tractarà en la mesa tècnica de demà. Tampoc anuncia quan es tractarà.

El Sindicat continua treballant per fer extensible la possibilitat d’estendre a tots els centres educatius la jornada continuada

STEPV demanarà demà en la Mesa explicacions d’aquest ajornament i també perquè la Conselleria ha anunciat que només podran accedir a la jornada continuada 20 centres educatius, tal i com es pot llegir en aquesta nota de premsa feta pública ahir de vesprada.
El Sindicat continua treballant per fer extensible la possibilitat d’estendre a tots els centres educatius la jornada continuada i no només a alguns. Cal dir que ja s’ha experimentat aquest model en 9 centres educatius i que, segons Conselleria, els resultats de les avaluacions han estat satisfactoris.
Per això, el Sindicat no entén perquè s’ha de tornar a limitar a un nombre concret de centres la possibilitat d’adoptar la jornada continuada. Cal, per tant, modificar el decret de jornada actual per donar cabuda, també, a la jornada continuada.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR