Retallades

Conselleria accepta algunes de les al·legacions a l’arranjament i es recuperen places suprimides

Informació milt important per a supressions en el cos de mestres.

dimecres 12 juny 2013 16:35 h

La Conselleria ha informat que s’han acceptat algunes de les al·legacions a l’arranjament definitiu publicat el dia 5 d’abril (http://www.docv.gva.es/datos/2013/04/05/pdf/2013_3269.pdf) i, per tant, hi haurà unitats que no seran suprimides. Els centres ja tenen la informació de les unitats recuperades, però la informació completa encara no s’ha publicat en DOCV.

Com a conseqüència d’aquestes modificacions, es recuperaran alguns llocs de treball que finalment no seran suprimits, sobre tot de les especialitats d’Infantil i Primària. En aquestos casos, les persones suprimides inicialment que tingueren alguna d’aquestes places “recuperades” deixaran d’estar suprimides i mantindran el seu lloc de treball. Si hi ha 2 o més persones afectades en un mateix centre, s’ha de fer una reunió per determinar qui es queda la plaça o places que s’ha/n recuperat. A més, si en l’acte de recol·locació d’abril una persona suprimida que ha “recuperat” ara la seua plaça va canviar d’especialitat, serà retornada a la seua plaça d’origen, ja que no està suprimida finalment. La Direcció Territorial informarà als centres que recuperen places respecte d’aquesta circumstància.

En resum, els actes de recol·locació que es va realitzar en abril, seran revisats en aquells centres que recuperen places ara fruit de les al·legacions fetes a l’arranjament escolar. Una volta fetes totes les revisions, ja es podran confeccionar els llistats de professorat suprimit del cos de mestres que haurà de participar en els actes d’adjudicació específics de juliol.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR