Mobilitzacions

Concentració a Conselleria pel manteniment de les unitats

Un moment de la concentració d'aquest matí

STEPV

dijous 22 maig 2014 18:24 h

El Ciutat de Cremona d’Alaquàs, el Bonavista i el Martínez Valls d’Ontinyent es concentren convocats per la Plataforma PROU amb el suport de STEPV

Els tres centres defensen que tenen suficient matrícula per mantindre les unitats el curs que ve

Aquest matí s’han concentrat representants de les tres escoles que fa setmanes que estan tancades en els seus centres per reclamar el manteniment de les unitats que Conselleria pretén suprimir per al curs que ve.
Els tres centres defensen que tenen suficient matrícula per mantindre les unitats el curs que ve. En el cas del Cremona, la retallada de l’única unitat d’infantil que tenen suposarà el tancament del centre en el futur. En els centres d’Ontinyent retalles les línies en valencià.
Tres representants, un de cada centre, s’han entrevistat amb el Cap de Servei de Planificació Educativa. Els arguments que els ha donat per no concedir les unitats no han convençut els representants dels centres ja que el rerefons per negar-los les unitats és més aviat polític que tècnic.
La concentració d’aquests centres, que ha comptat amb el suport de STEPV, ha coincidit amb una altra de centres d’Alacant que reivindiquen la regulació de la jornada continuada. Recordem que només uns pocs centres elegits poden gaudir d’aquest model de jornada. STEPV reivindica que es regule aquest model perquè tots els centres que ho acorden s’hi puguen acollir, ja que les avaluacions en els pocs centres on s’aplica és positiva.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR