Convocatòries

Assemblees per elegir el nou Secretariat Nacional de STEPV-Privada

Dintre del caràcter assembleari del STEPV, el pròxim mes de desembre, a les distintes seus del sindicat, se celebraran assemblees de delegades i delegats i afiliació en general per tal d’elegir el nou Secretariat Nacional de Privada.

dimarts 29 novembre 2016 14:15 h

Es tracta de configurar el principal òrgan sindical de decisió del sector d’ensenyament privat arreu del País Valencià. Necessitem ara més que mai un equip de persones que es dediquen tant a la docència com al projecte sindical que defineix l’STEPV-IV.

A vosaltres apel·lem. Ens agradaria que participàreu activament amb el sindicat. Això implica: treball, decisió, informació, voluntat i ganes de fer les coses ben fetes. Hem de reprendre totes i tots junts la línia de sentir, pensar i viure un sindicalisme en les escoles privades concertades on la dinàmica ha de ser escoltar i no silenciar i la tolerància en lloc de submissió. En resum, ens cal LLIBERTAT per poder gaudir del teu lloc de treball.

El nostre sindicalisme no és una amalgama barrejada de dogmes i doctrines sinó més aviat tot el contrari. Com assemblearis que som, treballem el consens i l’estil democràtic per arribar a acords entre totes i tots. Ningú decideix per tu. Per aquest motiu la teua veu i opinió és necessària.

És una bona oportunitat per participar de l’acció sindical en comú i fer arribar les nostres estratègies als centres educatius, per tal de donar consistència i presència del nostre seny en tots els centres on tenim representació mitjançant els coneixements, responsabilitat i compromís com a delegades i delegats legítimament escollits en les darreres eleccions sindicals del sector en l’Ensenyament Privat.

Vine a les assemblees previstes:

Seu d’Alacant (C/ Glorieta poeta Vte Mogica, 5, 12): dimarts 13 de desembre a les 17.30 h
Seu d’Alcoi (C/Oliver, 1,5-D): dilluns 5 de desembre a les 18 h
Seu de Castelló (C/ Marqués de Valverde, 8): dilluns 5 de desembre a les 18 h
Seu del Port de Sagunt (Escola de Música, C/ Papa Alexandre VI): dimarts 13 a les 17.30 h
Seu de València (C/ Juan de Mena, 18): dilluns 5 de desembre a les 18 h
Seu de Gandia (Av. Alacant, 187, 1r): dimarts 13 a les 17.30 h

ARA MÉS QUE MAI, FAS FALTA

I recorda… STEPV és ta casa. “TU DECIDEIXES”.

Ànim i participa!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR