Professorat interí

Apunta’t als autobusos a Madrid el 7 de maig

STEPV dona suport a la manifestació a Madrid del pròxim 7 de maig i convoca concentracions a Alacant, València i Castelló el 3 de maig. Apunta’t als autobusos per acudir a Madrid

STEPV

divendres 22 abril 2022 09:39 h

Després que el Consell de Ministres aprovara un Reial decret pel qual es modifica el reglament d’ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents, que retalla les places previstes per als processos d’estabilització de les places ocupades per personal interí, tal i com estableix la llei Iceta, STEPV va convocar una assemblea massiva de professorat interí, on es van acordar les mobilitzacions següents:
- Adherir-se a la manifestació convocada per plataformes de personal interí el pròxim 7 de maig a Madrid.
- Convocar a Alacant, València i Castelló concentracions dimarts 3 de maig.

Mobilitzacions en maig

El sindicat està organitzant els autobusos per assistir a Madrid.
Us podeu apuntar en aquest enllaç

Etiquetat com a

manifestació autobusos

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR