Polítiques educatives

30 de gener, dia de la no violència i la pau

STEPV anima als centres educatius a realitzar activitats sobre aquests temes

STEPV

dimecres 30 gener 2019 10:46 h

L’escola desenvolupa un paper fonamental en la transmissió de valors al nostre alumnat. Uns valors que molt sovint no es veuen reflectit en la societat que vivim. Només cal seguir els mitjans de comunicació per adonar-se’n.

Guerres, atemptats, el drama dels refugiats, la violència de gènere, l’assetjament escolar, etc., encara estan presents massa vegades en portades i noticiaris tots els dies. I l’escola ha d’afrontar-los i treballar-los amb el nostre alumnat i amb les famílies.
És per això que STEPV anima als centres educatius a continuar treballant pels valors de la no violència i la pau. En eixe sentit, posem a la disposició del professorat una sèrie de recursos que trobareu en aquesta web:
Enxarxats. Educació per la pau


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR