DOGV Capçaleres

DOGV del 18 maig 2017

DOGV de 18/05/2017, Núm 8042

I. DISPOSICIONS GENERALS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
ORDRE 17/2017, de 12 de maig, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a entitats locals i entitats sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana, que promocionen la integració dels col·lectius de la diversitat a través de l’activitat física i l’esport.

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 27 d’abril de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca concurs per a la provisió interina de places de professorat contractat doctor. Convocatòria número 3.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca concurs per a la provisió de places de personal docent contractat de caràcter indefinit (professorat contractat doctor).

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Lightex I+D en fibras textiles ligeras que mejoren el rendimiento de los deportistas. CPI-17-124».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor sènior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Asesoramiento y apoyo técnico relativo a lentes intraoculares. CPI-17-125».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Diagnóstico y seguimiento del pie diabético mediante termografia infrarroja. TERMOPIE, CPI-17-126».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 8 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor júnior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Fagoterapia. Desarrollo de un nuevo cóctel de bacteriófagos líticos para la prevención y/o control de la formación de películas bacterianas en catéteres. CPI-17-121»

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 9 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor júnior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Estudio de las propiedades ópticas, microfísicas y radiativas de los aerosoles atmósfericos, obtenidas a partir de medidas realizadas en la columna atmosférica, aplicación a la comunidad valenciana, CPI-17-123». Programa Prometeu per a grups d’investigació d’Excel·lència de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport» (GVPROMETEOII2014-058).

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva de persones admeses i excloses i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d’accés al grup A, subgrup A1, pel torn lliure, sector d’administració especial, escala tècnica superior d’informació -perfil web-màrqueting-, convocades per la Resolució de 12 de desembre de 2016 (BOE 29.02.2016).

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Universitat Miguel Hernández d’Elx
Extracte de la Resolució de 27 d’abril de 2017, del rector de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, per la qual es convoquen les beques en el marc del programa d’atenció a l’estudiant i orientació universitària en virtut de l’acord de col·laboració entre la Delegació d’Estudiants i el Vicerectorat d’Estudiants i Esports de la Universitat.

Universitat Politècnica de València
Extracte de la Resolució de 15 de maig de 2017, del rector, per la qual es convoquen les Beques UPV-IVACE. Convocatòria 2017.

Universitat Politècnica de València
Extracte de la Resolució de 15 de maig de 2017, del rector, per la qual es convoquen les Beques Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Convocatòria 2017.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2017, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual s’estableix el calendari per a la inscripció i realització de les proves d’ingrés i accés d’ensenyaments elementals i professionals de Música i de Dansa de la Comunitat Valenciana per al curs 2017-2018.