DOGV Capçaleres

DOGV del 04 maig 2017

DOGV de 4/05/2017, Núm 8032

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Mas allá de dos componentes: bases moleculares de la señalización por sistemas complejos que implican histidina quinasas híbridas en bacterias y hongos. CPI-17-092», finançat per l’Agència Estatal d’Investigació -AEI- y per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional - FEDER - «Una manera de fer Europa».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Tecnológica: Desarrollo y Validación de un protocolo de evaluación y prevención de adicciones tecnológicas para entidades de prevención. CPI-17-093».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 10 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Sistema de realidad aumentada para la auto-inspección de edificios energéticamente eficientes, SIRAE. CPI-17-094».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor júnior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Desarrollo de nuevas herramientas para el control de oídios. CPI-17-091», finançat per l’Agència Estatal d’Investigació -AEI- i per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional - FEDER - «Una manera de fer Europa».

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’11 d’abril de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es dóna publicitat al catàleg de llocs de treball de la plantilla orgànica de personal docent dels cossos de catedràtics i professors d’Ensenyament Secundari, de professors tècnics de Formació Professional, de catedràtics i professors d’escoles oficials d’idiomes, de catedràtics i professors de Música i Arts Escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d’Arts Plàstiques i Disseny, dependents de l’àmbit de gestió de la Generalitat.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Licitació número CNMY17/CD00D/12. Contractació mitjançant procediment obert i tramitació ordinària de l’expedient de subministrament mobiliari escolar homologat.