DOGV Capçaleres

DOGV del 09 maig 2017

DOGV de 9/05/2017, Núm 8035

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Govein european einvoicing project: implementation of the european electronic invoice within the public health area. CPI-17-103».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 26 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Rotavirus surveillance in Europe: determinin the diversity of co-circulating rotavirus seasons, CPI-17-104».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 26 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor júnior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Caracterización, origen y evolución del mimetismo agresivo en pulgones. CPI-17-106» finançat per l’Agència Estatal d’ Investigació -AEI- y per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional - FEDER - «Una manera de fer Europa».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 28 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor sènior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Desarrollo de compuestos azamacrocíclicos para interacción con metales. CPI-17-107».

V. ANUNCIS

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Resolució de 3 de maig de 2017, de la directora general d’Universitat, Investigació i Ciència, per la qual se sotmet al tràmit d’informació pública el projecte d’ordre pel qual es modifica l’Ordre 86/2016, de 21 de desembre, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana.