DOGV Capçaleres

DOGV del 17 maig 2017

DOGV de 17/05/2017, Núm 8041

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Joint Action on rare cancers (Jarc). CPI-17-114».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Nuevas estrategias sintéticas para la preparación de haptenos y conjugados de biotoxinas. CPI-17-115», finançat per l’Agència Estatal d’Investigació -AEI- i per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional - FEDER - «Una manera de fer Europa».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor júnior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Membrane for energy and water recovery (memory). CPI-17-118».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 4 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a doctor sènior d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Fibras ópticas y procesado de señal (FOPS). CPI-17-119» Programa Prometeu per a grups d’investigació d’Excel·lència de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (GVPROMETEOII2014-072).

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 8 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa pública la llista definitiva d’admesos i exclosos i el tribunal que ha de jutjar les proves selectives d’accés al grup A (subgrup A2), pel torn lliure, sector d’administració general, escala gestió universitària, convocades per la Resolució de 28 de desembre de 2016.

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 9 de maig de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Acciones de apoyo vicerrectorado de participación y proyección territorial bases de datos y difusión. CPI-17-120».

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’11 de maig de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’aprova l’adjudicació definitiva de destinacions del procediment de provisió de places del cos de mestres convocada per Resolució de 25 d’octubre 2016.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

B) SUBVENCIONS I BEQUES

Universitat de València
Extracte de la Resolució de 4 de maig de 2017, de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen les borses de viatge per a estudiants i estudiantes que cursen estudis oficials en centres propis d’aquesta universitat, per a l’any 2017.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2017, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es crea a la Comunitat Valenciana un cens per a la concreció de necessitats de reconeixement de la competència professional en la família professional de Seguretat i Medi Ambient que permeta obtenir la capacitació per a realitzar activitats laborals relacionades amb l’aplicació de biocides, qualificació professional SEA028_2, Serveis per al Control de Plagues.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Licitació número CNMY17/IN10S/22. Contractació mitjançant procediment obert i tramitació ordinària de l’expedient de direcció de la construcció del CEIP nou, número 103 de València, que albergarà 9 unitats d’Educació Infantil, 18 unitats d’Educació Primària, menjador escolar i habitatge per a conserge.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Correcció d’errades de la licitació número CNMY17/IN10S/21. Obres de construcció CEIP Nou número 103 a València, amb un perfil de 9 unitats d’Educació Infantil, 18 unitats d’Educació Primària, menjador escolar i habitatge per al conserge.