DOGV Capçaleres

DOGV del 12 maig 2017

DOGV de 12/05/2017, Núm 8038

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 8 de maig de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es convoca procediment d’adjudicació de llocs de treball dependents de la Generalitat Valenciana en comissió de serveis, durant el curs 2017-2018, per al funcionariat de carrera del cos de mestres, en centres públics docents no universitaris i per a mestres en centres públics de formació de persones adultes.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 8 de maig de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es convoca procediment d’adjudicació de llocs de treball dependents de la Generalitat Valenciana en comissió de serveis, durant el curs 2017-2018, per a catedràtics i professors d’Ensenyament Secundari, professors tècnics de Formació Professional i funcionariat de carrera que imparteix ensenyaments de règim especial, en centres públics docents no universitaris i per a catedràtics i professors d’Ensenyament Secundari en centres públics de formació de persones adultes.

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ de 20 d’abril de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca una oferta pública per a la selecció d’una plaça de personal investigador d’aquest organisme, amb contracte laboral temporal per obra o servei a temps complet. Projecte «A-leaf - An artificial leaf: a photo-electro-catalytic cell from earth-abundant materials for sustainable solar production of CO2-based chemicals and fuels. H2020-Fetproact-2016 Fet Proactive - Boosting Emerging Technologies Reference Number 732840». Codi:16I314.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 3 de març de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al centre privat de Formació Professional denominat Centro de Estudios Sanitarios del Mediterráneo, d’Elx.

B) SUBVENCIONS I BEQUES
Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’11 de maig de 2017, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, per la qual es publica l’adjudicació de set beques per a la realització de pràctiques professionals en centres i serveis d’arxius gestionats per la Generalitat.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ d’11 de maig de 2017, de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, per la qual es publica l’adjudicació de set beques per a la realització de pràctiques professionals en l’àmbit de les biblioteques gestionades per la Generalitat.