Condicions laborals

Permanents de STEPV es concentren en l’interior de la Conselleria d’Educació

Es reclamava una reunió amb la Consellera d’Educació per a tractar l’acord de professorat interí i la millora de les condicions laborals del professorat

Un moment de la concentració en l'interior de Conselleria

dilluns 26 gener 2015 15:47 h

El 22 de desembre de 2014 STEPV va sol·licitar una reunió a la Consellera d’Educació, M. José Català, per a tractar diversos aspectes que afecten les condicions laborals del professorat, especialment l’acord de professorat interí i la reversió de les mesures de retallades aplicades aquests darrers anys al conjunt del professorat.

És una situació inèdita que la consellera no atenga el sindicat majoritari, aquesta vegada per majoria absoluta

Des d’aleshores el Sindicat ha insistit diverses vegades al gabinet de la Consellera per confirmar la reunió. La setmana passada van contestar que derivaven la reunió al Secretari Autonòmic. Com a resposta, STEPV va tornar a sol·licitar una nova reunió amb la consellera per registre d’entrada divendres passat. I aquest matí, permanents del Sindicat d’Alacant, València i Castelló s’han concentrat en l’interior de la Conselleria d’Educació per a continuar reclamant aquesta reunió amb la màxima representant de la Conselleria d’Educació.
El Subsecretari d’Educació s’ha reunit amb tres portaveus del sindicat i s’ha compromés a traslladar la petició de reunió a la consellera i contestar entre avui i demà. És una situació inèdita que la consellera no atenga el sindicat majoritari, aquesta vegada per majoria absoluta, i mantinga un diàleg mínim amb els representants del professorat.
El Sindicat continuarà fent gestions per reunir-se el més prompte possible amb la consellera, una vegada anunciades les especialitats que es convocaran en les oposicions de 2015, i continuarà reivindicant la necessitat de negociar un nou acord d’interins abans de les oposicions que evite la rebaremació.
STEPV, juntament amb la Coordinadora de Professorat Interí, han convocat assemblees d’interins aquesta setmana per a acordar accions i continuar la pressió a la Conselleria.

Etiquetat com a

concentració

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR