Polítiques educatives

Les Marees per l’Educació Pública debatran sobre un model educatiu democràtic, públic i de qualitat

STEPV hi participarà durant els tres dies que duren les jornades

dimarts 15 juliol 2014 13:34 h

Les Marees per l’Educació Pública del conjunt de l’Estat es reuniran els dies 16, 17 i 18 de juliol al col·legi públic de Panxón, Nigrán (Pontevedra) per celebrar la I Jornada sobre l’Educació que Volem.

L’objectiu és proposar solucions i alternatives a una llei i polítiques que volen acabar amb l’educació com a dret universal

Està prevista la participació d’un centenar de persones de diverses marees, plataformes o sindicats d’arreu de l’Estat. En la jornada es pretenen elaborar propostes en positiu sobre un model educatiu públic, de qualitat i que garantisca la igualtat d’oportunitats. Els debats versaran sobre el pas de la Llei Orgànica General del Sistema Educatiu (LOGSE) a la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), o aspectes com l’organització i la gestió dels centres, l’educació emocional i sentimental, i les condicions laborals del professorat, entre altres qüestions.
També es decidiran les iniciatives que es presentaran en els centres d’ensenyament com a pas previ a implantar aquestes accions el proper curs (primer any de la implantació de la LOMQE). L’objectiu és proposar solucions i alternatives enfront d’una llei i unes polítiques que pretenen acabar amb l’educació com un dret universal per a totes les persones.
STEPV–Intersindical Valenciana, que forma part de les Marees per l’Educació Pública, participarà activament en la jornada presentant les seues propostes sobre els diversos temes de debat.
Més informació sobre les jornades en aquest enllaç


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR