Mobilitzacions

València contra el feixisme i per les llibertats

Manifestació a les 18h a la Plaça Sant Agustí (València)

STEPV

divendres 27 octubre 2017 09:57 h

Les agressions protagonitzades per elements de l’extrema dreta durant la diada del 9 d’octubre, varen constituir un greu atac a llibertats fonamentals com el dret de manifestació i la llibertat d’expressió.

Per aquest motiu centenars d’entitats, entre elles Intersindical Valenciana, han convocat una manifestació a València per dir ‘no’ al feixisme
T’animem a participar en la manifestació que partirà a les 18 hores des de la Plaça de Sant Agustí, i que acabarà en la Plaça d’Amèrica.
La societat valenciana ha de donar una resposta massiva, unitària i transversal a les agressions del passat 9 d’Octubre.

CONTRA EL FEIXISME I PER LES LLIBERTATS

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR