STEPV informa

STES - Intersindical participa en Pedagogia 2021

El Congrés Internacional Modalitat Virtual Pedagogia 2021 tindrà lloc els dies 1 al 3 de febrer de 2021.

Carlos Furones Sánchez

dilluns 01 febrer 2021 18:01 h

La situació sanitària ha impedit fer el congrés de manera presencial al Palau de Congressos de l’Havana. En aquesta ocasió el congrés, que té com a lema “Per la unitat dels educadors”, té entre els seus objectius debatre sobre el nou context en què s’ha desenvolupat l’Educació durant la pandèmia i els desafiaments que comporta, així com socialitzar les experiències de milers de docents per donar continuïtat al procés educatiu, en aquestes circumstàncies tan difícils i complicades.

STES - Intersindical també participarà en l’esdeveniment com ho ha vingut fent des dels inicis de Pedagogia. Per al sindicat la trobada de les treballadores i treballadors de l’ensenyament que es fa cada any a l’Havana, bé siga en Pedagogia o en Universitat, és un referent per a totes les persones compromeses amb la defensa de el model d’ensenyament públic de qualitat per a tots i totes i dels drets del professorat de tots els nivells educatius. També és un lloc de trobada del moviment sindical convocat pel Sindicat Nacional de les Treballadores i Treballadors de l’Educació, Ciència i Esport (SNTECD) i la Central de Treballadores i Treballadors de Cuba (CTC) per coordinar estratègies, alternatives i lluites i per enfortir la unitat i la solidaritat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR