Polítiques educatives

STEs declina la invitació a l’esmorzar informatiu amb el ministre d’Educació

Amb un Govern pràcticament en funcions

STEPV

divendres 30 octubre 2015 17:07 h

STEs-Intersindical declina amablement la invitació del grup Europa Press a l’esmorzar informatiu patrocinat per Banc Popular, Aquae Fundació, Fujitsu, Telefónica, Altadis, Itconic i KPMG, amb el ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, dilluns 2 de novembre a l’Hotel Villa Magna de Madrid.

La data de la reunió, amb un Govern pràcticament en funcions, les pròximes eleccions legislatives que poden comportar un canvi de Govern i, per tant, de titular al Ministeri d’Educació, la postura del Partit Popular davant l’Educació Pública que STEs-i defensa i el malbaratament que suposa un acte d’aquestes característiques, en una situació de crisi, retallades, precarietat laboral, atur, retrocés dels drets bàsics i dels serveis públics, fan que STEs-Intersindical haja decidit no participar en aquest acte.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

STEs, davant l’inici de curs 2015-16

14 setembre 2015 / 12:42 h