Condicions laborals

STEPV sol·licita una reunió urgent amb el conseller Marzà

El Secretariat Nacional de STEPV va acordar el passat 24 de juliol, sol·licitar una reunió urgent amb el conseller per tal d’analitzar la situació del professorat.

Concentració de professorat interí durant la Mesa Sectorial del 26 de juliol sobre l'OPO massiva

dimecres 26 juliol 2017 20:00 h

D’una banda, el Sindicat vol tractar amb el conseller les implicacions de l’oferta pública d’ocupació sobre el professorat interí i acordar un pacte d’estabilitat. D’altra banda, STEPV vol abordar també la necessitat de millorar les condicions laborals del conjunt de professorat amb la negociació d’una sèrie d’aspectes com les plantilles de totes les etapes, la reducció de la càrrega lectiva, la recuperació del poder adquisitiu el professorat, etc.

Aquestes demandes estan concretades en la recent campanya duta a terme pel Sindicat sota el lema “Ja toca!”.
Juntament amb la petició de reunió, STEPV ha adjuntat una carta oberta a la conselleria d’educació en la qual es reclama més sensibilitat per part de la Conselleria cap al sindicat majoritari i cap al professorat.
STEPV considera imprescindible dur a terme aquesta reunió el més prompte possible per a encarar el curs que ve amb la perspectiva que es treballarà per la millora de les condicions laborals del professorat i, per tant, per la millora de la qualitat de l’ensenyament al País Valencià.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR