Llengua

STEPV presenta la revista ‘Viure en valencià’

El Sindicat ha elaborat un Allioli especial dins de la campanya de foment de la nostra llengua.

divendres 26 març 2021 11:52 h

El proper dilluns 29 de març, a les 18 hores, es farà una presentació on-line del número extraordinari de la seua revista Allioli que és monogràfica sobre el valencià, amb la presència de les autores i autors dels articles.

La revista que té com títol “Viure en valencià” està emmarcada en la campanya amb el mateix nom en favor de l’ús social del valencià que ha posat en marxa l’STEPV – Intersindical Valenciana que va acompanyada d’altres materials que s’aniran presentant al llarg de les properes setmanes.

El Sindicat considera que cal impulsar tota una sèrie de mesures per avançar en el procés de normalització lingüística que garantesca els drets, la justícia i la igualtat lingüística.

Es pot seguir la presentació a l’enllaç: hptts://global.gotomeeting.com/join/270240533

Clica ací per veure un vídeo sobre el contingut de la revista

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR