STEPV lamenta la mort del Pare Riutort

Elaborà nombrosos textos didàctics sobre l’ensenyament del català, tant al País Valencià com a les Illes Balears

STEPV

dilluns 22 novembre 2021 17:07 h

Avui ha mort el Pare Pere Riutort, professor universitari i promulgador de la didàctica en valencià. Va treballar intensament per la implantació del català a l’ensenyament, a les Illes Balears, però sobretot al País Valencià, on s’incorporà a la docència universitària durant la dècada dels 70 del segle passat. També va desenvolupar una intensa tasca en l’adaptació dels textos litúrgics al valencià.

El Sindicat lamenta el traspàs del Pare Riutort, peça clau en la normalització del valencià a l’ensenyament i promotor de la didàctica en valencià.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR