Meses de negociació

STEPV insta a la Conselleria a negociar urgentment la jornada continuada

La negociació estava prevista per al mes de febrer, però encara no s’ha convocat la Mesa Sectorial

dimecres 24 febrer 2016 09:51 h

STEPV insta a la Conselleria d’Educació a negociar l’ordre de jornada escolar pendent, que possibilitarà als centres educatius que així ho acorden a aplicar la jornada contínua.

La negociació de la jornada estava prevista per al mes de febrer, però encara no s’ha convocat la Mesa Sectorial. La nova regulació de la jornada hauria d’estar tancada en el mes de març per tal que es puga aplicar el curs que ve, ja que els centres han de decidir el model de jornada que volen aplicar i necessiten temps per a establir-ho, que l’administració done el vistiplau i que arribe a temps per al procés d’admissió i matriculació de l’alumnat.
STEPV ja s’ha posat en contacte amb la Conselleria d’Educació per a agilitzar la convocatòria d’aquesta Mesa Sectorial. Segons la Conselleria, l’esborrany de la normativa està molt avançat i, per tant, la Mesa Sectorial es convocarà pròximament.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR