Llengua

STEPV farà demà una valoració sobre la suspensió del decret de plurilingüisme

Els serveis jurídics del sindicat estan estudiant la sentència d’avui del TSJ sobre el decret de plurilingüisme.

dijous 27 juliol 2017 19:52 h

STEPV farà declaracions demà, després de l’anàlisi de la sentència i d’estudiar les conclusions dels nostres serveis jurídics.

STEPV reitera que l’alumnat domine les dues llengües oficials en igualtat de condicions quan acabe l’ensenyament obligatori

Així i tot, la sentència del TSJ sobre drets fonamentals no suspén el conjunt del decret sinó només la Disposició Adicional Cinquena, sobre les acreditacions de llengües a l’alumnat, la qual cosa s’hauria de permetre l’aplicació de la resta del decret el curs que ve.
STEPV es reitera en què l’alumnat domine, tal com preveu el decret de plurilingüisme i la LUEV, les dues llengües oficials en igualtat de condicions quan acabe l’ensenyament obligatori.

Etiquetat com a

plurilingüisme

Comentaris

Josep Franco Giner

28 juliol 2017 / 10:35 h

Bé, idò, els docents ens veiem així privats d’assegurar als nostres alumnes el que s’exigeix a la LUEV (1983). De fet, ens hem vist privats de proveir-los de les eines mínimes que els capacitaria com a vertaders ciutadans d’una terra amb llengua pròpia. Són ciutadans sense llengua. Molts no la coneixen. Encara molts més no la poden fer servir lliurement. Si no els ensenyàrem a sumar i restar, ens podríem considerar docents? Hauríem de fer un pensament. Així no es pot seguir, de mans fermades.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR