Llengua

Escola Valenciana i STEPV acorden fer seguiment conjunt de l’aplicació dels PLC a Secundària

Les dues entitats valoren positivament els avanços en la reciprocitat i el requisit lingüístic en la funció pública

dilluns 29 març 2021 17:04 h

Escola Valenciana - Federació d’Associacions per la Llengua i el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià han acordat fer un seguiment conjunt de l’aplicació dels Projectes Lingüístics de Centre (PLC) el curs vinent a Secundària, tenint especial atenció a la continuïtat dels actuals programes d’ensenyament en valencià.

A la reunió mantinguda entre ambdues entitats per a parlar sobre la política lingüística de la Generalitat Valenciana, també han valorat positivament la recent aprovació de la reciprocitat d’À Punt, TV3 i IB3 a la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual de les Corts Valencianes.
Escola Valenciana i l’STEPV també han celebrat el nou pas cap a la normalització lingüística que suposa l’aprovació del requisit lingüístic a la nova Llei de la Funció Pública, aprovada el 25 de març de 2021 a les Corts Valencianes.


Comentaris

Jose Ramon Torres Baldovi

29 març 2021 / 19:31 h

Em sembla que el company de viatge per aquesta feina no és el més adequat ja que Jaume Fullana (EV) va proposar una llei acceptada per V. Marzà (EV) i en la mateixa EV estaven supersatisfets de la llei que anava a resoldre tots el problemes del Valencià. Realment el Paper d’EV ha estat horrible en tot aquest assumpte i és tant responsable com la Conselleria de tot el que està passant.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR