Llengua

El Col·lectiu de tècniques i tècnics lingüístics de l’Administració del Consell critica la modificació dels criteris lingüístics

El col·lectiu ha redactat un manifest, que adjuntem

dijous 25 abril 2024 10:38 h

Es critica que, des de la LUEV, s’han succeït fins a quatre models diferents d’estàndards, fet que qualifiquen com una “temeritat irresponsable”

El col·lectiu denuncia les intencions de la modificació dels criteris lingüístics que no és altra que condemnar el valencià a l’ostracisme

El manifest conclou amb la denúncia que la modificació dels criteris lingüístics només “només pot condemnar el valencià a l’ostracisme social i econòmic, a la reducció a l’àmbit domèstic i, com a molt, a manifestacions esporàdiques de caràcter purament folklòric”.


Pel seu interés, enllacem Descarrega’t el manifest acíací el manifest del Col·lectiu

Etiquetat com a

llengua

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR