Universitats públiques

STEPV exigirà el pagament de les millores retributives del PDI associat

El passat 12 de novembre STEPV va sol·licitar la convocatòria urgent de la Mesa Negociadora davant la situació del PDI associat i la manca de resposta a les reivindicacions que planteja el col·lectiu. Com a resposta a la petició del nostre sindicat, la Universitat de València ha convocat una mesa negociadora per a aquest dijous.

STEPV

dimecres 14 novembre 2018 10:07 h

En el mateix escrit STEPV exigia el pagament de les millores retributives per al col·lectiu, arreplegades en acord de mesa negociadora del 26 de març de 2018. D’això fa ja més de set mesos, durant els quals la Conselleria d’Hisenda no ha donat autorització per fer efectiu el pagament. En la mesa STEPV instarà a la Universitat a donar el pas i començar a abonar les esmentades millores i donar resposta a les legítimes revindicacions del col.lectiu. Ni els acords de mesa negociadora ni els acords de Consell de Govern poden quedar en paper mullat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR