Comissió de seguiment de concertada

STEPV es reuneix en reunió Comissió Seguiment concertada

dimarts 21 desembre 2021 12:20 h

El Director General de Centres, Ximo Carrión, ens informa sobre les següents qüestions que afecten a les treballadores i treballadors dels centres concertats, són les següents:

- La nòmina ordinària, així com l’extra de Nadal, es cobrarà demà dimecres 22 o bé dijous 23 de desembre.

- Endarreriments 2008, l’abonament d’aquests endarreriments els han aplicat en la nòmina de desembre a tots aquells docents que estan en actiu en pagament delegat. Els docents que no estan en actiu, -perquè ja no estan en el centre on estaven treballant-, hauran de fer petició a través de tràmit Z a Serveis Centres Concertats, enviant les següents dades:
nom i cognoms, DNI, centre on estava treballant, i nombre de compte corrent per fer l’abonament.

- Al mes de gener de 2022 es pagarà la pujada anual del 2%.
Queda pendent l’actualització de les taules salarials de la concertada de l’any 2020 i de 2021. Tenen previst començar a treballar aquesta actualització a partir del pròxim més de gener de 2022.

- Els desdoblaments en els cicles formatius s’estan abonant en nòmina pagament delegat.

-FPDual, a gener de 2022 començaran a abonar als docents que queden per cobrar en pagament delegat, a efectes del mes de setembre de 2021.

- Sobre les ajudes Covid, aquells docents que els faltaven hores per cobrar, les cobraran a la nòmina de desembre amb retroactivitat des del moment del seu contracte. D’altra, les ajudes Covid als centres sempre i quan estiguen ben justificades pels centres, les cobraran a final d’aquest mes de desembre, atès que estan dins dels pressupostos del 2021.

- Sobre el programa PROA+, la intenció és tancar-lo aquest mes per l’administració per poder portar un esborrany en la pròxima reunió de CS concertada de gener, i començar a negociar-lo.

- Ens comunica que enviaran hui mateix via correu electrònic a les organitzacions dels sector, tant patronals com sindicats, l’esborrany de Resolució concerts educatius per poder estudiar-lo i fer esmenes pertinents, abans de negociar-lo en reunió CS concertada a partir del mes de gener de 2022.

- Sobre la problemàtica de les hores PAM, la Conselleria està treballant perquè l’Ordre del PAM vinga definida a través del Decret d’Admissió i que s’encarregarà d’elaborar-lo Ordenació de Centres. D’altra banda, les hores de la figura d’AiL, ens comunica que serà competència de la Direcció General de Centres amb la supervisió de la Direcció General d’Orientació. D’aquesta manera volen evitar el retràs i la problemàtica que s’ha produït aquest curs en la compensatòria i en les hores d’AiL.
STEPV-Iv ha sol·licitat que s’aclareixquen les hores d’aquells centres que tenien hores de PAM el curs passat i enguany han vingut denegades en les al·legacions sobre haver estat en les llistes dels SPEs. El DG de centres s’ha compromès a seguir treballant aquest tema per donar resposta durant el que queda de mes de desembre a aquests centres concrets.

Seguidament, pel que fa al punt de la Borsa de recol·locació que ens ocupava hui, STEPV-Iv ha insistit en l’agilitat per donar solució a la gent que a dia de hui no apareix encara en la borsa d’interins sobre haver sol·licitat des del primer moment aquesta opció quan va ingressar en la borsa centres en crisi.
STEPV-Iv ha facilitat alguns casos i els enviarem via correu a la dg de centres a petició del Director General per a la seua comprovació.

Torn obert:

- STEPV-Iv ha detectat un problema d’actualització en les taules salarials i facilitarà a través de correu adreçat a la DG de Centres aquest problema perquè siga analitzat per Conselleria.
- Sobre la pregunta d’STEPV de repartiment mascaretes, ens han contestat que s’estan fent ja els enviaments als centres.
- Sobre el tema de la vacunació tercera dosi als docents, STEPV ha sol·licitat previsió a la Conselleria d’Educació per si de sobte Sanitat canvia els protocols Covid, arran l’alt índex de contagis que estan havent ara, a més dels que puguen produir-se durant les festes de Nadal. El DG ens ha contestat que ho traslladarà hui mateix al SA d’Educació perquè així ho faça saber en la reunió que es té prevista està setmana amb la SA de Sanitat.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR