Cooperatives de l’ensenyament

STEPV es reuneix amb la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV)

STEPV ha plantejat dues reivindicacions pendents del sector als representats de la UCEV.

STEPV

dilluns 10 maig 2021 19:11 h

Membres d’STEPV s’han reunit aquest dilluns 10 de maig a la seu de les Cooperatives Valencianes d’Educació, UCEV-FEVECTA.

En la reunió sol·licitada pel sindicat ha estat present Miquel Ruíz, President de la UCEV i Lluís Cervellera, els dos són membres del Consell Rector de la UCEV.
A l’inici de la reunió hem intercanviat impressions sobre temes que afecten al món educatiu valencià, com són per exemple, la possible tornada a la presencialitat en les aules el curs pròxim, la preocupació sobre com es concretaran aspectes del Decret d’Inclusió, sobretot allò que afecta directament als recursos i al personal complementari dels centres d’EE Específics.

Seguidament després de valorar la realitat del sector en els centres d’ensenyament cooperativistes, STEPV ha plantejat dos temes que creiem no s’han d’ajornar més en el temps. Cal, i així els ho hem manifestat als representats de la UCEV-, arribar a solucions conjuntes perquè repercuteixen favorablement en els professionals més vulnerables del sector, com són per exemple, el personal del PAS. 
Temes a més que el sindicat porta treballant des de fa temps en la seua campanya “JaToca” en el sector d’Ensenyament Privat d’STEPV, són els següents:

1.- Millora de les condicions laborals i salarials del personal d’Administració i Serveis del PAS. Descongelació salarial d’aquest personal.
2.- Reducció de les hores lectives en totes les etapes educatives del personal docent, passar de 25 hores lectives a 23h.

La proposta ha sigut ben acollida pels representants de la UCEV, i ens hem emplaçat a continuar col·laborant ambdues organitzacions perquè es concrete aquesta proposta en una millora de les condicions laborals de les treballadores i treballadors dels centres d’ensenyament privat concertat.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR