Comissió de seguiment de concertada

STEPV es reuneix amb la cap de serveis de centres concertats

STEPV-IV demana a la Conselleria d’Educació una reunió de Comissió Seguiment concertada abans d’acabar febrer.

divendres 09 febrer 2018 12:25 h

Aquesta setmana s’ha reunit una representació de STEPV-Iv amb la Cap de Serveis Centres Concertats, Mª Carmen Quilles, per traslladar-li la necessitat de convocar una reunió de Comissió Seguiment concertada abans que finalitze el mes. Des del sindicat entenem que des del 15 de desembre que vam tindre l’última reunió per tractar el primer punt -endarreriments FP Dual-  del calendari de temes pendents, no se’ns ha tornat a convocar a la CS per seguir avançant en la resta de temes que queden per tractar. Ens ha contestat que li traslladarà la petició al Director General de Centres i Personal perquè ens convoquen el més aviat possible durant el mes.

A més el Sindicat va aprofitar per comunicar-li el malestar que està generant en els centres el no abonament de les substitucions inferiors a 112 dies dels mestres generalites en l’etapa de primària. Li vam mostrar l’addenda del 2000 on ve aquest punt regulat, concretament en l’apartat de les substitucions,  el qual diu clarament que l’administració abonarà la substitució en el moment es comprove en el part de baixa es certique per part del facultatiu una durada superior a 112 dies, sense fer cap referència a la paraula “fefaentment”

A la qual cosa ens va respondre que en l’actual esborrany d’ordre de pagamament delegat que està tramitant-se, han modificat el articulat quedant regulat de manera més clarificadora. Passà aleshores a llegir-nos el redactat que més o menys diu que la conselleria abonarà la substitució des del primer dia si el facultatiu posa en el part de baixa una durada superior a 112 dies. A més han afegit un segon paràgraf on explica que en el cas que el docent de baixa evolucione de forma favorable i se li done el part d’alta per el facultatiu abans de complir els 112 dies, l’empresa es veura obligada a reingressar a l’administració els diners dels dies de difèrencia fins als 112.

A la pregunta per part de STEPV de quan estarà l’ordre publicada en el DOGV, ens explica que en aquests moments l’odre està paralitzada en conselleria d’Hisenda pel tema de la desjudicialització de les pagues d’antiguitat, -recordem que aquesta reivindicació ha sigut una constant del sindicat des del primer moment en que el govern actual entra fa tres anys en la Conselleria d’Educació-.  STEPV-Iv defensa i així ho hem explicat en repetides reunions de comissió seguiment, i en reunió amb el Secretari Autonòmic de la viabilitat de desjudicialitzar la paga dels 25 anys pel que suposa d’estalvi en diners públics a l’administració i pel que considerem igualment important el no fer passar per un procés judicial absurd i innecessari al docent de la concertada, atès que al final el jutge sempre acaba reconeguent com a beneficiari al treballador/a.

Segons Mª Carmen Quilles ens ha assegurat que s’està fent tot el possible des del seu departament i particularment ella, està reunint-se amb Hisenda des de fa un mes per desbloquejar de manera positiva la situació i tornar a abonar d’ofici la paga d’antiguitat com ha demanat des de fa temps STEPV-Iv.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR