Condicions laborals

STEPV es reuneix amb el Director de l’ISEA, Manel Garcia

Recentment, STEPV va demanar una reunió amb el director de l’ISEACV, Manel Garcia, per abordar diferents qüestions que inquieten al professorat d’aquests ensenyaments. Aquesta reunió s’ha celebrat aquest matí.

dimecres 09 maig 2018 17:53 h

D’una banda, s’ha tractat la normativa que ha de regular les borses de l’ISEACV, negociat en Mesa Sectorial el passat 4 de maig, per preguntar si les esmenes presentades per STEPV a la Mesa serien tingudes en compte o no. Tot apunta que els principals canvis introduïts en aquesta proposta de resolució (nota de la prova d’aptitud entre 1 i 10 punts i ponderació 60%-40%) es mantindran malgrat la posició contrària del Sindicat. Sobre aquest tema hem tornat a traslladar la nostra preocupació per l’afectació que puga tindre la creació de noves borses, resultants del Reial Decret d’especialitats de 2013, en el personal que ara ja forma part de les diferents borses i al mateix temps hem demanat precaució a l’ISEACV a l’hora de modular tots els aspectes relacionats. En eixe sentit, el director de l’ISEA, s’ha compromés a fer un estudi sobre la situació de les borses i intentar evitar problemes amb la convocatòria de noves especialitats per no perjudicar els qui ja estan treballant.

Un altre dels temes tractats a la reunió ha estat el futur ROF dels centres que depenen de l’ISEACV, un document que tot i que arriba tard ha de ser concebut i redactat amb calma i amb la participació de totes les parts afectades. Segons el Director de l’ISEA, aquest document està en fase de debat en la comissió creada a l’efecte i, posteriorment, es tractarà en Mesa Sectorial. En aquest sentit STEPV ha demanant rebre les informacions relatives a l’elaboració del document de manera directa per part de l’ISEACV conforme s’avance en els diferents apartats; independentment de que el document passe per mesa sectorial per la seua negociació al final de tot el recorregut. Entre d’altres aspectes, s’ha parlat de temes relacionats amb la investigació, l’autonomia dels centres, la futura adscripció a les universitats, els programes Erasmus, la càrrega horària o la suposada autonomia pedagògica dels centres.

Restem a la vostra disposició per possibles aclariments i per continuar recollint les vostres aportacions. 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR