Acció sindical

STEPV ENSEYAMENT PRIVAT ES REUNEIX AMB LA PATRONAL D’EDUCACIÓ FECEVAL-CECE.

El Sindicat ha plantejat una sèrie de temes que afecten directament als professionals tant docents com no docents dels centres privats concertats.

STEPV

dilluns 03 maig 2021 21:12 h

Membres d’STEPV s’han reunit aquest dilluns 3 de maig amb la patronal FECEVAL-CECE del sector.

En la reunió sol·licitada pel sindicat ha estat present la nova Directora Gerent, Mariola Hernández, i el President de FECEVAL, Alberto Villanueva.

El Sindicat ha plantejat una sèrie de temes que afecten directament als professionals tant docents com no docents dels centres privats concertats.  Sobretot ens hem centrat en dos temes que per al sindicat, -així li ho hem manifestat aquest matí a la patronal-, trobem necessari arribar ja a solucions conjuntes perquè repercuteixen possitivament en els professionals més vulnerables del sector, com són el personal del PAS.  Temes a més que el sindicat porta treballant des de fa temps en la seua campanya “JaToca” des del sector d’Ensenyament Privat d’STEPV, els temes són:

1.- Millora de les condicions laborals i salarials del personal d’Administració i Serveis del PAS. Descongelació salarial d’aquest personal.
2.- Reducció de les hores lectives en totes les etapes educatives del personal docent, passar de 25 hores lectives a 23h.


La reunió s’ha desenvolupat de manera cordial i ens hem emplaçat a noves reunions per seguir treballant per la millora de les condicions laborals de les treballadores i treballadors dels centres privats concertats.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR