Comissió de seguiment de concertada

STEPV ensenyament privat negocia la Resolució del PROA+

dimecres 26 gener 2022 20:11 h

El Programa atén el desenvolupament d’acompanyament, motivació i reforç escolar personalitzat a l’alumnat més vulnerable dels centres educatius.

La finalitat del PROA+ és millorar els resultats d’escolarització generals i reduir les taxes d’alumnat sense titulació al finalitzar l’educació bàsica, així com l’abandonament escolar prematur. La convocatòria té com objectiu el desenvolupament del Programa per als cursos 2021-2022, 2022-2023 i 2023-2024 i anirà adreçat als nivells de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i/o Batxillerat.

STEPV va sol·licitar en passades reunions de Comissió de Seguiment concertada que els centres concertats puguen accedir a la convocatòria del programa PROA +.
D’altra banda, segons ens ha comunicat hui el Director General de Centres, les hores del programa seran totalment compatibles amb les hores del programa PAM que tenen actualment els centres.
A continuació, el sindicat ha incidit en no sobrecarregar burocràticament els centres, a més de sol·licitar una descarrega horària per a les dues persones del claustre, una de elles de l’equip directiu, que constituiran «l’Equip Promotor» per poder portar endavant el programa als centres.
Finalment, hem sol·licitat ampliar el termini de 10 dies per presentar la documentació de la convocatòria.

Al torn obert s’ha tractat:

- A la nòmina de gener s’abonarà l’increment anual del 2%.

- Sobre les baixes Covid, continua aplicant-se les instruccions de l’any passat.

- Continua el repartiment de mascaretes. Si encara hi ha centres que no les han rebudes, s’han de posar en contacte amb la DG de Centres per comunicar-ho.
Les direccions dels centres rebran una carta de disculpa per part de la DG per la tardança en l’enviament.

Al torn obert STEPV ha demanat:

- Reconeix a la Subdirecció General de Centres la gestió en la regularització de les nòmines de les persones treballadores que encara no havien cobrat res des del mes de setembre, i que a instàncies del sindicat s’ha pogut resoldre satisfactòriament per als afectats. 
Cal recordar que STEPV va posar en coneixement a la Conselleria aquesta problemàtica durant les vacances de Nadal i des del moment s’han estat fent les gestions oportunes des del sindicat perquè la conselleria agilitzarà la regularització de les nòmines dels docents afectats en la nòmina d’aquest mes. No obstant, continuarem treballant perquè totes les incidències que ens apleguen siguen resoltes al més aviat possible.

- Formalitzar permisos per a les famílies que tinguen alguna filla o fill confinat per Covid.

- Hem sol·licitat que s’atenga amb promptitud l’actualització de les taules salarials del conveni de la concertada, així com dels triennis d’aquells docents en pagament delegat que estan per actualitzar.

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR