Mobilitzacions

STEPV dona suport a les aturades en educació convocades a Catalunya

Les sis jornades de vaga arranquen avui

Manifestació a Barcelona aquest matí en la primera jornada de vaga

dimarts 15 març 2022 13:07 h

El 15, 16, 17, 29 i 30 de març se celebren aturades a Catalunya en l’àmbit de l’educació amb una àmplia plataforma reivindicativa per millorar les condicions laborals del professorat i el sistema educatiu català. Aquestes jornades de vaga són unitàries i abracen aspectes laborals i pedagògics davant de la implantació de les noves lleis educatives.

Les jornades de vaga s’han convocat per millorar les condicions laborals del professorat i el sistema educatiu català

A més, el 23 de març USTEC·STES ha convocat una altra vaga per exigir el manteniment del sistema d’immersió lingüística a l’educació, un model atacat per organitzacions contràries a la normalització del català i amb el suport del poder judicial amb sentències que limiten aquest model de èxit per a l’alumnat.
STEPV dona suport a aquestes aturades i insta el govern català a atendre les reivindicacions sindicals i rebutja les sentències judicials que regulen aspectes pedagògics i davant dels quals la justícia no té competències.
Més informació ací

Etiquetat com a

vaga mobilitzacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR