Mobilitzacions estudiantils

STEPV dóna suport a la vaga estudiantil del 3 de març

Representants del Sindicat assistiran a les mobilitzacions previstes

STEPV

dimarts 01 març 2016 15:05 h

La vaga estudiantil a ensenyament convocada per al pròxim 3 de març compta amb el suport de STEPV. Aquesta vaga està convocada unitàriament per diverses organitzacions d’estudiants, contra el model 3+2, les retallades en el sector i contra la LOMQE.
El Sindicat comparteix el rebuig dels estudiants a aquest sistema perquè comportarà una reducció d’estudiants universitaris per la impossibilitat de fer front a les despeses d’un màster de dos anys, entre altres conseqüències. D’aquesta manera, se selecciona l’alumnat per les seues possibilitats econòmiques.

D’igual manera, la LOMQE selecciona l’alumnat en les etapes obligatòries en funció del seu rendiment acadèmic i poder adquisitiu, però en la universitat s’agreuja per la impossibilitat d’accés, fet que ja ocorre actualment però que l’estructura 3+2 agreujarà.
Representants de STEPV participaran en les mobilitzacions previstes en aquesta nova jornada de vaga.
STEPV considera que el govern que es puga configurar a nivell estatal ha d’atendre les reivindicacions d’aquest col·lectiu i de la comunitat educativa en conjunt. Així, ha de derogar la LOMQE i posar fi a les retallades en l’àmbit universitari i en el conjunt del sistema educatiu.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR