Dignitat del professorat

STEPV dóna el seu total suport al projecte educatiu l’Escola Canta

El sindicat rebutja la nova campanya d’assetjament als centres i al professorat portada a terme pel Partit Popular

dimecres 20 febrer 2019 13:31 h

Una volta més, el professorat i els centres del País Valencià són victimes d’una campanya mediàtica d’assetjament encetada pel Partit Popular i la cadena COPE que, aquesta volta s’ha centrat en el projecte educatiu l’Escola Canta.

Rebutgem i denunciem la campanya d’assetjament als centres i al professorat portada a terme pel PP

És per això que STEPV vol mostrar el seu total suport a aquest projecte ja que, sense cap mena de dubte, fomenta en el nostre alumnat l’estima per la música, les arts i la nostra cultura, a la vegada que normalitza i fomenta l’ús del valencià. Aquests són valors i objectius que han de ser ben presents en l’escola que volem: una escola pública, inclusiva, equitativa, coeducativa, democràtica, laica i en valencià.

Per altra banda, rebutgem i denunciem la campanya d’assetjament als centres i al professorat portada a terme pel Partit Popular i demanem a la Cadena COPE que deixe de ser l’altaveu de la dreta més retrògrada.

Finalment, exigim al Partit Popular i a Beatriz Gascó que deixen d’utilitzar l’escola, l’alumnat i el professorat valencià per a fer campanya electoral, i reflexione sobre la seua nefasta gestió quan va ser alt càrrec de la Conselleria d’Educació, afavorint els interessos privats i empitjorant la qualitat de l’ensenyament amb l’aplicació de retallades en serveis bàsics (beques, menjadors i transport), l’augment de les ràtio a les aules i l’empitjorament de les condicions laborals del professorat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR