Drets humans

STEPV denuncia la campanya de Hazte Oir als centres educatius

El Sindicat manifesta la seua absoluta oposició a l’enviament de material adoctrinador als centres educatius.

STEPV

dijous 26 setembre 2019 15:43 h

La campanyat de l’entitat Hazte Oir té com objectiu limitar l’educació afectivo-sexual, els programes educatius basats en la diversitat sexual i els drets de les dones i dels col·lectius LGTBi+, així com atacar la llibertat de càtedra. El Sindicat, que defensa la coeducació i els programes d’educació afectivo-sexual als centres docents, fa una crida a les direccions dels centres i al professorat a no distribuir els materials ni a col·laborar en aquesta o altres campanyes que tinguen un component marcadament discriminatori i intimidatori, que ataquen els drets individuals o col·lectius o que inciten a la discriminació i l’odi envers determinats col·lectius socials.

Finalment, STEPV demana a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana que intervinga i done instruccions als equips directius per retirar la documentació que ha arribat els centres docents i que vetlle per la cura i l’atenció de tot l’alumnat en igualtat, amb respecte a la diversitat i fomant en valors per a que en el futur la societat siga més justa, lliure, solidària i diversa.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR